Pascual: “Hem de preparar bé els últims dos partits i no perdre la competitivitat”

Pascual: “Hem de preparar bé els últims dos partits i no perdre la competitivitat”

El tècnic del Barça Regal es mostra content per haver aconseguit el primer lloc del grup dues jornades abans del final del Top 16 “Hem començat tous i sense esperit defensiu en el segon temps”, ha comentat Pascual

El Barça Regal ha assegurat aquest dijous la primera posició del grup i Xavi Pascual ha comentat a la roda de premsa posterior que “ha estat un partit molt maco per a l’espectador, amb bon joc. Hem errat tirs i ocasions sota la cistella i podríem haver fet entre deu i quinze punts més”, ha lamentat el tècnic del Barça Regal tot i mostrar-se content.

El triomf contra el Caja Laboral significa que hem acabat el Top 16 en el primer lloc, el nostre primer objectiu”, ha analitzat el tècnic de Gavà, que ha afegit que “li hem tret gairebé 60 punts de valoració al nostre rival. Pascual, a més, ha comentat que “era un partit en què teníem 15 punts d’avantatge prop del descans i ja en el tercer quart el matx s’ha situat punt a punt i hem hagut de tornar a treballar molt bé”, ha analitzat el preparador blaugrana, que ha admès que el Barça Regal en el segon temps “ha començat tou i sense esperit defensiu”.

Pascual, a més, ha comentat que en els dos partits que resten l’equip no ha de deixar de ser competitiu. “Hem de preparar-nos bé i no perdre la competitivitat. Intentarem mesurar les càrregues dels jugadors”, ha avançat el tècnic, que ha avançat que “a partir d’ara podrem mirar l’altre grup per veure el nostre rival, tot i que tot s’ha ajustat molt”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut