El Barça visita les Casernes amb l’obligació de guanyar

El Barça visita les Casernes amb l’obligació de guanyar

Els blaugranes arriben a Vilanova després de dos partits guanyats amb el nou tècnic L’equip ha experimentat una millora en el seu joc però ha de seguir sumant Pablo Álvarez continua de baixa i el jove Jordi Gabarra segueix cobrint la seva plaça

Aquesta nit (21.00 hores) el FC Barcelona visita una de les pistes més calentes i complicades de la Divisió d’Honor: les Casernes de Vilanova. Els del verd-i-blancs són novens classificats a 17 punts dels barcelonistes, que segueixen segons a vuit del Liceo, però són un equip molt ofensiu que sempre complica les coses als rivals que reben a casa, especialment al Barça.

La temporada passada l’equip de Cairo va empatar (2-2) en la tercera jornada de l’OK Lliga 2010/11. En fa dues, 1-3 favorable a l’equip que aleshores entrenava Ferran Pujalte. Aquesta és la darrera victòria del conjunt blaugrana a les Casernes, que data del 3 de desembre del 2010. Si ens remuntem a la temporada 2009/10, també hi va haver un empat (3-3), el 17 de novembre del 2009.

Com arriba el FC Barcelona

Els homes de Ricard Muñoz arriben en un bon moment al matx, però saben que només els val la victòria. Després de dos partits amb el nou entrenador, l’equip ha experimentat una progressió en el seu joc, però cal ser caut, perquè no s’ha aconseguit res encara i el líder continua estant encara molt lluny. És per això que no s'hi val a badar, no es poden perdre més punts, malgrat que se sap que la de Vilanova és una de les pistes més complicades de l’OK Lliga.

En el plànol estrictament esportiu, l’equip només té la baixa de Pablito Álvarez. L’argentí segueix recuperant-se de la lesió a l’espatlla que va patir al partit de quarts de final de la Copa del Rei davant l’Igualada. El seu lloc l’ocuparà el jove del filial Jordi Gabarra.

El rival

El CP Vilanova està fent una temporada força irregular, malgrat que a les Casernes sempre són un equip perillós. Per posar un exemple, al Palau van perdre per un contundent 10-0 a la primera volta, però segur que ara tindran ganes de tornar la moneda als barcelonistes. Molt han canviat les coses, però, des d’aquell 3 de novembre del 2012.

Esportivament parlant, els vilanovins han fet els deures a Europa, on s’han classificat per a la Final a Quatre de la Copa de la CERS, sens dubte un gran èxit per als del Garraf. Pel que fa a l’Ok Lliga, són novens, però a la darrera jornada van plantar cara a Riazor davant el Liceo, davant el qual van acabar perdent per un ajustat 5-2. La baixa de llarga durada del porter Luis Gil encara està coberta pel veterà i exblaugrana Juan Ramon de Moya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut