Tots anoten en la victòria

Tots anoten en la victòria

Els dotze jugadors del Barça Regal van anotar en la victòria d’aquest dissabte davant el Cajasol Sumant el partit a Sevilla, el conjunt de Xavi Pascual ja ha aconseguit en cinc ocasions que tots els jugadors de pista anotin

Els blaugranes que van sumar, aquest dissabte, una nova victòria en Lliga (72-91) a la pista del Cajasol van aconseguir la dissetena victòria de la temporada i ho van fer amb els punts de tots els jugadors que van trepitjar el parquet del Pavelló Municipal de San Pablo. D’Oleson (16 punts) fins a Sada, Abrines i Rabaseda (2 punts cadascun), els dotze jugadors que va fer jugar Pascual van aconseguir anotar. Alguns d’ells, com Todorovic, van fer-ho amb pocs minuts en pista: en menys de cinc va fer un total de 9 punts.

Tres victòries amb tots...

No és la primera vegada que els dotze jugadors del Barça Regal aconsegueixen aportar el seu granet de sorra a la victòria. Aquest dissabte, a Sevilla, va ser la tercera vegada. La primera la trobem en la jornada 7, davant el Manresa. Els barcelonistes van passar per sobre dels manresans i van anotar 54 punts a la primera meitat. Tomic, amb 16 punts, i Huertas, amb 13, van ser els màxims anotadors per al conjunt de Xavi Pascual.

Els blaugranes van repetir la gesta en la setzena jornada, davant el Lagun Aro. Els barcelonistes van encarrilar el partit en el primer període amb un parcial favorable de 30-15. Víctor Sada va ser el màxim anotador amb 13 punts. La tercera que tanca el capítol es va produir dissabte a Sevilla. Els blaugranes van dominar el Cajasol i van sumar un nou triomf que els consolida en la tercera plaça (72-91). Brad Oleson, amb 16 punts, va ser el màxim anotador del partit.

... i dues derrotes amb gairebé tots

A les tres victòries, però, cal afegir-hi dues ensopegades. Una a la pista del Gran Canària (81-69), on van anotar tots excepte Todorovic i Abrines, que no van jugar. La segona es va produir a la pista de l’Asefa Estudiantes. El Barça Regal no va poder evitar la derrota contra el conjunt madrileny en un partit en què van anotar els deu jugadors que hi van participar (tots menys Todorovic, que no va disputar cap minut).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut