Local

A un pas dels quarts de final de Champions per al Barça Intersport

Els blaugranes tenen sis gols d’avantatge del partit d’anada de vuitens de final disputat a Silkeborg

Diumenge a les 17.15 h i en directe per Esport3 el Palau Blaugrana acollirà la tornada de vuitens de final de la VELUX EHF Champions League entre el FC Barcelona Intersport i el Bjerringbro-Silkeborg.

Sense especular

Malgrat els sis gols d’avantatge del partit d’anada, els homes de Xavi Pascual no renunciaran a l’estil d’handbol viu que els caracteritza ni pensen especular amb la distància assolida a Dinamarca.

La prova de la dificultat, la qual ja tenen present els blaugranes, és que fins als darrers minuts del partit d’anada no van poder assolir avantatges folgats al marcador i que els danesos van demostrar molta solidesa com a equip.

Pascual ha pogut recuperar, per al partit davant el Silkeborg, Magnus Jernemyr i Víctor Tomás, absents en el partit de dimecres passat davant el BM Huesca, i presentarà davant els danesos els setze jugadors sèniors del FC Barcelona Intersport.

A sorprendre

Els danesos de Bjerringbro-Silkeborg arriben al Palau Blaugrana, en la seva primera visita al pavelló blaugrana al llarg de la seva història, amb l’objectiu de sorprendre i recuperar els sis de diferència.

Malgrat la qualitat d’homes com el central Rasmus Lauge, cervell de l’equip i jugador que s’incorporarà la propera temporada al THW Kiel alemany, el veterà Kasper Nielsen i el pivot Henrik Toft Hansen, els danesos tenen un repte difícil.

Mai cap equip danès ha estat capaç de guanyar al Palau i sempre que el FC Barcelona d’handbol s’ha imposat en el partit d’anada de vuitens fora del Palau ha superat l’eliminatòria.

Més notícies aquí