A un pas dels quarts de final de Champions per al Barça Intersport

A un pas dels quarts de final de Champions per al Barça Intersport

Els blaugranes tenen sis gols d’avantatge del partit d’anada de vuitens de final disputat a Silkeborg

Diumenge a les 17.15 h i en directe per Esport3 el Palau Blaugrana acollirà la tornada de vuitens de final de la VELUX EHF Champions League entre el FC Barcelona Intersport i el Bjerringbro-Silkeborg.

Sense especular

Malgrat els sis gols d’avantatge del partit d’anada, els homes de Xavi Pascual no renunciaran a l’estil d’handbol viu que els caracteritza ni pensen especular amb la distància assolida a Dinamarca.

La prova de la dificultat, la qual ja tenen present els blaugranes, és que fins als darrers minuts del partit d’anada no van poder assolir avantatges folgats al marcador i que els danesos van demostrar molta solidesa com a equip.

Pascual ha pogut recuperar, per al partit davant el Silkeborg, Magnus Jernemyr i Víctor Tomás, absents en el partit de dimecres passat davant el BM Huesca, i presentarà davant els danesos els setze jugadors sèniors del FC Barcelona Intersport.

A sorprendre

Els danesos de Bjerringbro-Silkeborg arriben al Palau Blaugrana, en la seva primera visita al pavelló blaugrana al llarg de la seva història, amb l’objectiu de sorprendre i recuperar els sis de diferència.

Malgrat la qualitat d’homes com el central Rasmus Lauge, cervell de l’equip i jugador que s’incorporarà la propera temporada al THW Kiel alemany, el veterà Kasper Nielsen i el pivot Henrik Toft Hansen, els danesos tenen un repte difícil.

Mai cap equip danès ha estat capaç de guanyar al Palau i sempre que el FC Barcelona d’handbol s’ha imposat en el partit d’anada de vuitens fora del Palau ha superat l’eliminatòria.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut