Triomf del Barça Intersport B a Barakaldo (33-34)

Triomf del Barça Intersport B a Barakaldo (33-34)

Triomf treballat del segon equip a Barakaldo, en una jornada en què el Juvenil ha finalitzat la Lliga regular i els cadets es van enfrontar entre ells

El FC Barcelona Intersport B va obtenir un triomf a Barakaldo, en partit avançat a la Jornada 19 de la Divisió d’Honor Plata. Els joves entrenats per Toni Gerona van demostrar la seva maduresa aixecant un partit que tenien molt complicat.

Remuntada clau

El filial blaugrana visitava la pista del BM Barakaldo com a líder, i els locals buscaven punts que certifiquessin la seva salvació. Els locals van desenvolupar un gran handbol, que va posar en dificultats la circulació de pilota dels joves blaugrana.

La igualtat va ser present durant tot el partit fins que, quan faltaven 14 minuts per a la fi del partit, el BM Barakaldo es va distanciar per 3 gols en el marcador. Va ser el moment d’ajustar detalls sobre la pista, i els joves blaugrana van fer un parcial de 0-6, que va ser clau en el marcador.

El Barça Intersport continua líder de la Segona Divisió de l’handbol estatal, amb 5 punts d’avantatge sobre Juanfersa Gijón, que té un partit menys que els blaugranes.

Fi de la Lliga juvenil

L’equip juvenil del FC Barcelona Intersport va finalitzar la Lliga amb un triomf per 20 a 32 a la pista del BM Granollers.

Els juvenils del Barça d’handbol jugaran els dies 6 i 7 d’abril el Top 4, amb què es decidirà el campió de Catalunya de la categoria a Sant Vicenç dels Horts. Obtenir el títol de Catalunya dóna dret a organitzar la classificació, a casa, per al Campionat d’Espanya.

Duel de cadets

A la Lliga cadet, els equips A i B del FC Barcelona Intersport es van veure les cares sobre la pista amb triomf del Cadet A, compost per jugadors de segon any, per 41 a 22 , al Cadet B, format per jugadors de primer any.

Els infantils, en un partit disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, van guanyar a La Salle Montcada per 34 a 16.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut