El dijous 4 d'abril, reconeixement als guanyadors de l’Eurolliga 2003

El dijous 4 d'abril, reconeixement als guanyadors de l’Eurolliga 2003

Han confirmat la seva assistència tots els components del primer equip del FC Barcelona amb l’única excepció d’Anderson Varejao També hi serà present l’entrenador de l’equip, Svetislav Pesic, amb tot el seu cos tècnic

El proper dijous 4 d’abril a les 20.45 hores, coincidint amb el partit corresponent a la jornada 14 del Top 16 de l’Eurolliga, entre el FC Barcelona Regal i el Maccabi Electra Tel Aviv, tindrà lloc l’acte de reconeixement als tècnics, jugadors i directius que van guanyar el primer títol de l’Eurolliga de la secció de Bàsquet del FC Barcelona

Els actes s’organitzaran coincidint amb el 10è aniversari de la consecució d’aquell primer títol. Prèviament a l’inici del partit es realitzarà un merescut homenatge a l’equip que va guanyar la primera Euroleague l’any 2003.

Menys Varejao, tots confirmats

Han confirmat la seva assistència tots els components del primer equip del FC Barcelona amb l’única excepció d’Anderson Varejao. Això vol dir que el proper dia 4 d’abril, abans de l’inici de l’enfrontament, tot el Palau Blaugrana podrà retre un merescut homenatge a Nacho Rodríguez, Sarunas Jasikevicius, Cèsar Bravo, Joan Carlos Navarro. Dejan Bodiroga, Rodrigo de la Fuente, Gregor Fucka, Patrick Femerling, Roberto Dueñas, Alfons Alzamora i Remon Van der Hare.

També hi serà present l’entrenador de l’equip, Svetislav Pesic, amb tot el seu cos tècnic. Pel que fa a la directiva, està confirmada la participació de Salvador Alemany i de tots els membres de la Comissió Directiva de bàsquet.

A l’acabament del partit, tant l’equip de l’any 2003 com l’actual plantilla del FC Barcelona Regal gaudiran plegats d’un sopar a la Sala Auditori 1899.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut