El vòlei femení fa història classificant-se per al play-off (3-0)

El vòlei femení fa història classificant-se per al play-off (3-0)

La victòria davant el Tenerife fa que les blaugranes es classifiquin per al play-off pel títol de la Superlliga de Vòlei Femenina

El dissabte 23 de març del 2013 estava marcat en lletres d’or al calendari del voleibol català. I és que després d’un munt d’anys i d’una temporada plena de treball, dificultats i feina ben feta, l’equip d'SFV del CVB-Barça assolia la fita històrica de classificar-se per als play-off finals de la Superlliga de Voleibol de la temporada 2012/13.

Concentració inicial

Les de Marta Gens ho tenien molt clar aquest cop. I ja des del primer punt premien l’accelerador sense donar opció a les de Juan Antonio Armas. Tan sols dos dubtes inicials, i el set deixava de tenir història.

Fent mal amb el servei no permetien construir a l’equip tinerfeny, i quan aquest ho aconseguia era el bloqueig i la defensa blaugrana els que el deixaven sense opcions. Així, només veient els parcials, 8-3 i 16-4 als temps tècnics i 25-7 al final de set, queda clar el que passava a la pista.

Dubtes i exhibició

Les coses no són mai fàcils per al CVB-Barça i la comoditat del primer set descentrava completament les jugadores blaugrana, que començaven fora de lloc i permetien un sorprenent 1-5 al marcador i no pas per cap mena d’encert visitant, sinó per errors de les blaugranes. El temps mort demanat per Marta Gens va aconseguir tornar-les a la pista i es començava a veure una altra vegada el mateix que al set anterior.

Amb tot, 5-8 al primer temps tècnic, però la tendència ja havia canviat. L’empat a 10 seria la darrera vegada que les illenques s’aproparien en el marcador. A partir d’aquí, la superioritat blaugrana es feia tan evident que ni tan sols els canvis fent entrar jugadores amb pocs minuts però que tant han col·laborat en l’èxit del conjunt s'aconseguia abaixar el nivell. Així, el set es tancava amb un altre rotund 25-13.

Set, quartes i play-off pel títol

I sense història al tercer i darrer set. Les jugadores blaugrana que van sortir a la pista ho van fer disposades a no donar cap opció a l’equip visitant, que aviat va abaixar els braços i es va entregar. Al final, 25-9 i esclat d’alegria de les jugadores, cos tècnic i afició, que van deixar-se anar en la celebració d’una nova fita històrica.

El pas als play-off s’havia aconseguit. Els dos primers actes de la semifinal tindran lloc a Haro, a La Rioja, on les espera l’Haro Rioja Voley, merescut campió de la fase regular amb el qual les blaugranes s’han enfrontat diverses vegades aquesta temporada.

El següent cap de setmana, el tercer i, esperem, el quart partit, de nou a l’Hospitalet Nord, on segur que podran tornar a oferir a l’afició moments de gran voleibol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut