El BM Atlètic de Madrid, rival del Barça Intersport a quarts de final de la Champions d’handbol

El BM Atlètic de Madrid, rival del Barça Intersport a quarts de final de la Champions d’handbol

L’anada de l’eliminatòria serà entre el 17 i el 21 d’abril i la tornada al Palau Blaugrana el cap de setmana del 27 i 28 d’abril

El Barça Intersport ja coneix el seu rival en els quarts de final de la VELUX EHF Champions League. El BM Atlètic de Madrid es veurà les cares amb els homes de Pascual en el camí cap a la Final a Quatre de la màxima competició europea de l’handbol de clubs, que tindrà lloc a Colònia els dies 1 i 2 de juny

“No ens fa por ningú, tenim respecte per l’Atlètic”

Amb aquestes paraules s’ha referit Xavi Pascual en valorar el sorteig de quarts de final de la VELUX EHF Champions League. “És un rival molt complicat. A nosaltres no ens fa por ningú, tenim respecte per l’Atlètic. S’han guanyat el respecte de tothom per la feina i tenim el màxim respecte”, ha explicat el tècnic blaugrana.

Preguntat per si era el rival que volia, Xavi Pascual ha afirmat: “És el que ens toca i el que hem d’acceptar i si volem arribar a la Final a Quatre era indiferent el rival”

“El BM Atlètic és un rival duríssim, no valen els precedents cada partit és diferent i difícil. Sempre que anem a Vistalegre ens posen més de 10.000 persones i espero que a la tornada el Palau estigui ple a vessar”, ha declarat Pascual demanant el suport del públic del Palau, en el partit de tornada.

El clàssic, a Europa

El BM Atlètic de Madrid va superar el Füchse Berlín per un gol a Alemanya després de l’empat a l’anada a Madrid, i ha assolit els quarts. El clàssic de l’handbol estatal es veurà a Europa.

Malgrat tenir el factor camp en contra, els de Duixebàev van demostrar el seu potencial i van eliminar un equip com Berlín, que la temporada passada havia disputat la Final a Quatre.

Els matalassers compten amb el retorn d’Hombrados a la porteria, després d’una llarga lesió de genoll i amb un equip en què destaquen homes com Lazarov, Balic i Markussen, entre d’altres.

El Barça i l’Atlètic de Madrid no s’han vist mai les cares a Europa, però aquesta temporada, a la Lliga, a la Supercopa i a la final de la Copa Asobal, els tres partits han caigut del costat blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut