Els tres punts aconseguits a Vilanova marquen la línia a seguir

Els tres punts aconseguits a Vilanova marquen la línia a seguir

El Barça segueix a vuit punts del Liceo, però les sensacions comencen a ser diferents La defensa, amb el canvi a la banqueta, ha passat a ser cabdal El Barça només ha encaixat tres gols en els tres partits dirigits per Ricard Muñoz

El triomf suat a les Casernes significa molt més que tres punts. D’una banda, perquè el treball que s’està fent des del canvi d’entrenador comença a donar fruits després de tres partits seguits amb victòria –dos de Lliga i un de Lliga Europea–, i, de l’altra, perquè l’equip va saber tenir la dosi d’humilitat i de treball necessària per tirar endavant la primera gran prova de foc amb què topava el nou cos tècnic del primer equip blaugrana.

Canvi de filosofia

L’equip sap que cal anar partit a partit i no pensar més enllà. De res serveix fer els comptes de la vella i pensar que si el Liceo perd al Palau i perd algun altre partit hi haurà opcions encara al títol de Lliga. És per això que, des de la seva arribada al primer equip com a tècnic responsable, Ricard Muñoz ha volgut inculcar als seus homes aquesta manera de pensar, la d’anar partit a partit.

La defensa i la porteria, molt bé

La defensa, les llargues possessions i la bona actuació dels dos porters han resultat molt importants en els tres partits que l’equip blaugrana ha jugat dirigit des de la banqueta per Ricard Muñoz. El nou entrenador, malgrat que no defuig el joc alegre i atractiu, toca de peus a terra i sap que ara, més que mai, els resultats estan per damunt de cap altra cosa.

Així, en els tres partits que ha dirigit ja –Calafell, Quevert i Vilanova– l’equip només ha encaixat tres gols en total, amb bones actuacions dels porters blaugrana, que, sense anar més lluny, van aturar fins a quatre penes màximes a les Casernes –tres Sergi Fernández i una Egurrola.

Mirant el futur amb optimisme

El vestidor respira més tranquil després de veure que les coses comencen a rutllar de nou i encaren els propers partits amb idèntica motivació i filosofia. Esperen amb moltes ganes la disputa dels quarts de final de la Lliga Europea davant del Liceo, sens dubte la més gran aspiració de l’equip barcelonista d’aquí a finals de temporada, sense oblidar l’OK Lliga, en què continuaran demostrant la seva professionalitat i ganes fins que matemàticament ja no sigui possible lluitar-hi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut