A 60 minuts de la Final a Quatre de Copa per al FC Barcelona Intersport

A 60 minuts de la Final a Quatre de Copa per al FC Barcelona Intersport

Els blaugranes arriben a la tornada de quarts de final de Copa amb quatre gols d’avantatge gràcies al 30-34 del partit a Saragossa

Dimecres a les 21 h i en directe per Barça TV i Esport 3, l’handbol blaugrana buscarà el pas a la Final a Quatre de la Copa d’handbol. Malgrat la renda assolida a l’anada, els homes de Pascual no es refien d’un BM Aragó en molt bon estat de forma

Toca centrar-se a la feina

Després del partit de vuitens de Champions de diumenge passat, el sorteig de quarts de la mateixa Champions i el derbi del cap de setmana a Granollers, el Barça Intersport busca centrar-se en la Copa i assolir el pas a la Final a Quatre, que tindrà lloc el dies 4 i 5 de maig.

Fa un mes que el FC Barcelona Intersport es va imposar 30 a 34, però malgrat aquest resultat, si no hi ha cap contratemps, Pascual convocarà els 16 jugadors sèniors per al partit de tornada.

Si el Barça Intersport supera l’eliminatòria es classificarà per a la Final a Quatre, en què els dies 4 i 5 de maig, amb seu a determinar, en sistema de semifinals i final, es decidirà la Copa del Rei d’handbol.

Un equip en forma

El BM Aragó arriba a la tornada de quarts en plena forma. Els homes entrenats per Mariano Ortega només han perdut el partit d’anada de Copa, davant el FC Barcelona Intersport, després de l’aturada mundialista.

El referent del joc aragonès és el màxim golejador de l’Asobal, Álex Duixebàev, que porta 148 gols en 19 partits i 18 gols anotats en els dos partits de Copa que ha disputat.

El BM Aragó combina veterania amb homes com l’exblaugrana Demetrio Lozano, Amadeo Sorli, Antonio Cartón, la solvència de Víctor Vigo…, i joves com Duixebàev, el jugador cedit pel FC Barcelona Intersport Carlos Molina i el pivot de formació barcelonista Javi García.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut