El Juvenil A goleja la selecció del Líban sub-19 (5-0)

L’equip de Jordi Vinyals ha jugat un partit d’entrenament aquest dimecres davant la selecció del Líban sub-19 Els blaugranes han dominat el partit de cap a peus i han aconseguit una victòria contundent davant el combinat del país àrab

El Juvenil A ha fet aquest dimecres un entrenament diferent. L’equip de Jordi Vinyals ha jugat un partit amistós davant la selecció sub-19 del Líban. Els de Vinyals s’han mostrat molt superiors i han golejat (5-0) a la selecció àrab.

Els blaugranes han dominat el matx i han estat els que han gaudit de més oportunitats a les botes d’Ebwelle i Pol Calvet. El protagonisme, però, l’ha tingut un argentí...

Hat-trick de Maxi

Maxi Rolón ha estat un dels jugadors destacats del partit en aconseguir els tres primers gols ens els primers 25 minuts del partit. Així, l’argentí, ha obert el marcador al minut 2 de joc i ha fet el seu segon als 4 minuts. El tercer que ha sentenciat el partit l’ha fet al minut 25.

Més gols a la represa

El Juvenil A ha continuat dominant la segona meitat i ha aconseguit fer dos gols més. Munir ha materialitzat el quart gol dels blaugranes amb un xut fort al minut 65 i Roger Riera, de cap, a la sortida d’un córner, ha fet el cinquè als 75 min. Amb aquest gol del central ja no s’ha tornat a moure el marcador.

El Juvenil A farà aquest dijous l’últim entrenament abans de tenir tres dies lliures per encarar la fase final de la temporada.