Juanín García, a set gols dels 2.000 a la Lliga Asobal

Juanín García, a set gols dels 2.000 a la Lliga Asobal

Amb 1.993 gols marcats a la Lliga Asobal, l’extrem lleonès del FC Barcelona Intersport està a set gols de ser el primer jugador que en marca 2.000 a la Lliga

L’extrem blaugrana Juanín García es troba a només set gols d’assolir la màgica xifra dels 2.000 anotats en Lliga Asobal. García, que és el màxim golejador de la història de la Lliga i de la selecció espanyola, podria arribar a aquesta xifra diumenge davant el BM Fraikin Granollers

Un home de rècords

Aquesta no serà la primera gran fita de Juanín García com a golejador. Amb 816 gols és el màxim golejador de la història de la selecció espanyola, fita que va assolir el 26 de gener del 2010 superant un exblaugrana, Juan Francisco Muñoz Melo.

A la Lliga Asobal es va convertir en el màxim golejador de la competició el 14 de maig del 2011, en un partit disputat a la pista del NaturHouse La Rioja, on va superar un històric blaugrana, Mateo Garralda, com a màxim golejador de la Lliga.

De Lleó a Barcelona

Juanín García va arribar a l’handbol d’elit a la seva localitat natal, Lleó. Amb l’Ademar Lleó va debutar a l'Asobal l’any 1996 i va estar a la capital lleonesa fins al 2005.

La temporada 2005/06 es va incorporar al FC Barcelona d’handbol. Com a blaugrana ha marcat 936 gols a la Lliga Asobal.

Campió del món de seleccions i medalla olímpica a Pequín amb la selecció espanyola, i campió de Lliga i campió d’Europa amb el FC Barcelona d’handbol, entre d’altres títols, als seus 35 anys Juanín García gaudeix d’un palmarès dels més importants de l’handbol estatal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut