Els derbis del Barça d’handbol a Granollers

Els derbis del Barça d’handbol a Granollers

Vint-i-cinc vegades han jugat Barça Intersport i Granollers, en Lliga Asobal, a la pista dels del Vallès, amb 19 triomfs blaugrana

Diumenge a les 12.30 hores arriba l’edició 26 del derbi de l’handbol català a Granollers des de la creació de la Lliga Asobal l’any 1990. El balanç d’enfrontaments és favorable per als blaugranes.

Balanç favorable als blaugranes

De les 25 ocasions en què s’han enfrontat el Barça i el Granollers a la pista vallesana, 19 triomfs han caigut del costat blaugrana, dos partits han finalitzat en empat i quatre han estat els triomfs dels locals.

El primer enfrontament a la Lliga Asobal entre els dos equips va ser a la primera fase de la temporada 1990/91, en què els blaugranes es van imposar al Cacaolat Granollers per 21 a 32.

Triomfs en les cinc darreres visites

Els blaugranes s’han imposat al BM Granollers en les cinc darreres visites al Palau d’Esports. El darrer triomf del BM Granollers va ser la temporada 2006/07, en què va superar els blaugranes per un ajustat 27 a 26.

Per trobar una altra derrota blaugrana a Granollers cal remuntar-se a fa deu temporades, la 2002/03, en què els vallesans van guanyar el FC Barcelona per 30 a 28.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut