Eusebio: “Volem tornar al camí de la victòria”

Eusebio: “Volem tornar al camí de la victòria”

El Barça B viatjarà cap a Huelva amb la voluntat d’aconseguir els tres punts després de dues derrotes consecutives A l’entrenament d’aquest divendres no hi han participat Deulofeu i Olazábal, que ho faran amb el primer equip

El Barça B viatjarà aquest dissabte cap a Huelva per enfrontar-se diumenge al Recre al Nuevo Colombino. El filial afronta aquest partit amb optimisme, tot i les derrotes contra el Gijón i l’Osca. “Venim de dues derrotes i hem treballat durant tota la setmana amb l’ànim de tornar al camí de la victòria. Hem de mantenir l’esperit que tenim”, ha assegurat Eusebio aquest divendres.

Sergi Barjuán, vell conegut

Eusebio Sacristán ha analitzat l’equip que prepara l’exblaugrana Sergi Barjuán: “El Sergi està fent una molt bona feina amb el Recre. Ha transmès el seu estil i la seva idea de futbol. El Recre és un equip que vol la possessió de la pilota i que practica un futbol d’atac. A més, té una gran velocitat i aprofita molt bé els contraatacs”. “El Recre ve de fer un gran partit a Vila-real i serà un rival molt dur”, ha afegit el de La Seca.

Olazábal i Deulofeu, entrenament amb el primer equip

Gerard Deulofeu i Oier Olazábal han estat les absències a l’entrenament d’aquest divendres, ja que treballaran amb el primer equip. Juste, Grimaldo i Lobato, lesionats, tampoc s'han entrenat. Carles Planas, en canvi, ha rebut l’alta mèdica i estarà a disposició d’Eusebio. “El Carles s'ha entrenat amb normalitat i és una bona notícia recuperar-lo per a aquest partit”, ha afirmat el tècnic del filial.

L’entrenador blaugrana també s’ha referit a Gerard Deulofeu: “El fet que s'entreni amb el primer equip és una bona notícia per a ell i per a nosaltres. Està treballant molt bé i ens n’alegrem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut