Fraikin Granollers - FC Barcelona Intersport: més que un derbi

Fraikin Granollers - FC Barcelona Intersport: més que un derbi

El derbi de l’handbol català, un dels moments més interessants de la Lliga Asobal, arriba diumenge al Palau d’Esports de Granollers

Un Granollers – Barça d’handbol és sempre un partit especial. Un partit en què de poc serveixen els precedents, els estats de forma i la classificació. És un partit especial per a vallesans i barcelonins i que es viu d’una manera especial, ja des de les categories de formació d’ambdós clubs.

A obtenir un triomf clau

El FC Barcelona Intersport arriba a Granollers per disputar la Jornada 24 d’Asobal de diumenge (a les 12.30 h en directe per Teledeporte) com a líder invicte de la màxima competició de l’handbol estatal.

Els homes de Pascual han demostrat la seva solvència en les 23 primeres jornades. Les dades demostren l’efectivitat ofensiva blaugrana: són el millor atac, amb 33.91 gols a favor per partit, i tenen la millor defensa de la Lliga, amb una mitjana de 21.96 rebuts per partit.

En el partit d’anada al Palau els blaugranes es va imposar per 31 a 24. Pascual no podrà comptar amb Dani Sarmiento, amb una lesió que el mantindrà apartat de les pistes durant dues setmanes. Magnus Jernemyr tindrà descans i Ariño i Balaguer completaran la convocatòria.

En estat de gràcia

El Fraikin BM Granollers està realitzant una molt bona segona volta de la Lliga Asobal. Sis triomfs i només dues derrotes en aquestes vuit jornades del segon tram de la temporada han portat els homes de Toni García fins a la sisena posició de la taula.

Bona part d’aquest bon treball es deu a la contribució del porter Gonzalo Pérez de Vargas. El toledà està cedit pel FC Barcelona a l’entitat del Vallès i amb les seves aturades està contribuint a la bona marxa dels de Granollers.

Aidenas Malasinskas, Raúl Campos i Nicklas Grundsten són els referents ofensius dels del Vallès, que compten, des de fa unes setmanes, amb un altre jugador de formació blaugrana com és el central Marc García.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut