Sant Cugat organitza un torneig pel joc net entre aficions

Sant Cugat organitza un torneig pel joc net entre aficions

La Penya Blaugrana Sant Cugat del Vallès va organitzar el seu I Torneig Internacional de Penyes Un total de sis penyes d’equips de primer nivell van competir per la victòria

El passat 9 de febrer, Sant Cugat del Vallès va acollir un torneig sènior ben particular. La penya barcelonista de la localitat, amfitriona de la competició, va rebre cinc penyes catalanes de grans clubs de nivell europeu.

El Barcelona Reds (penya del Liverpool FC), els Barcelona Toffees (Everton), Manchester City Spain i la Penya Catalana Manchester United 1839 van demostrar la forta presència de la Premier anglesa. D’altra banda, la Penya Bilbo Ondokoak, de l’Athletic Club, va ser el representant de la primera divisió estatal, juntament amb la penya local.

Una final de premier

La penya del Manchester United es va proclamar campiona del torneig a la final que va disputar davant els Toffees. Un contundent 8-1 va ser el punt i final del I Torneig Internacional de Penyes, organitzada per la penya de Sant Cugat, que va ser un rotund èxit.

Durant tot el matí es va poder comprovar l’esperit competitiu de tots els equips participants. El directiu de la Comissió Esportiva Josep Castellà, que va assistir-hi en representació del Club, va destacar el joc net que va poder veure tot i la rivalitat.

Sentit homenatge

El moment emotiu de la vetllada fou quan els Toffees i els Reds van retre homenatge als 96 de Hillsborough, que van perdre la vida l’abril del 1989. Rivals de ciutat, i sobre el terreny de joc, les penyes del Liverpool i l’Everton van posar diferències a banda mostrant el seu respecte a les víctimes d’aquesta tragèdia. Un clam al joc net, a la sana rivalitat, i un crit a l’esperança per què un fet com aquest no es repeteixi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut