III Torneig de Golf de Penyes Barcelonistes

III Torneig de Golf de Penyes Barcelonistes

L’Agrupació de Penyes de Barcelona Oriental organitza, un any més, el torneig de golf de penyes També tindran lloc un clínic de Pitch & Putt i un altre de Pàdel

Aquest 23 de març, Can Cuyàs acollirà un any més el Torneig de Golf de Penyes Barcelonistes, que enguany arriba a la seva tercera edició. Les inscripcions estan obertes fins al 20 de març, amb un preu de 30€ que cal abonar en retirar la targeta de joc.

Hi haurà premis per a les divereses categories, obsequis per a tots els participants, i, a més, un aperitiu al final de l’activitat.

Clínic d’iniciació al golf

Paral·lelament, els menys experts en la matèria també podran iniciar-se en aquest esport, ja que l’APBO ha organitzat un clínic, que impartiran els professionals de Can Cuyàs. El preu de la inscripció és de 25€, a liquidar abans de l’activitat, i inclou també el gran aperitiu final.

El pàdel, la novetat

Aquesta edició inclourà el I Clínic d’Iniciació al Pàdel de Penyes del Barça, a les mateixes instal·lacions. Els participants també podran gaudir de l’aperitiu final. El preu de la inscripció és de 25€ i inclou tot el material necessari per practicar aquest esport (pales i boles d’entrenament).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut