PSG – Barça: entrades a partir de dimecres

PSG – Barça: entrades a partir de dimecres

Els dies 20 i 21 de març, les penyes podran sol•licitar entrades per a l’anada de quarts de Champions

El 2 d’abril, el Paris Saint-Germain i el FC Barcelona s’enfrontaran en l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Per aquest desplaçament, el Club disposa de 391 entrades destinades a les penyes.

Sol·licituds via formulari

A partir del dimecres dia 20 de març a les 10h i fins el dijous dia 21 a les 19h, totes les penyes podreu sol·licitar entrades per aquest partit mitjançant el formulari que hi haurà disponible al web. Es podran sol·licitar un màxim de 2 entrades, sense ser una assignació directa, i tenen un preu de 60€.

A partir del dia 22 de març, el Club comunicarà a les penyes sol·licitants l’assignació final de les entrades via correu electrònic, així com també el procés de pagament i recollida.

 

[[BOTOVERMELL::Sol·licita Entrades++::https://taquilla.fcbarcelona.cat/cat/formquarts2013penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Repartiment

Un cop tancat el procés, i si les sol·licituds superessin les entrades disponibles, seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades, i els coeficients aprovats, a cada zona se li assignarà una quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els delegats del Consell Consultiu de Penyes efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

Partit de Tornada al Camp Nou

El partit de tornada es jugarà el 10 d’abril i serà decisiu per estar al sorteig de semifinals de la màxima competició europea. Les penyes podeu enviar les vostres peticions d’entrades a reserva.penyes@fcbarcelona.cat abans del 2 d’abril.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut