El Facebook de Penyes arriba als 100.000

El Facebook de Penyes arriba als 100.000 "M’agrada"

Des de gener de 2012, Penyes no ha parat de créixer a les xarxes socials

El gener de l’any 2012, Penyes va entrar amb força a dues de les xarxes socials més populars: Facebook i Twitter. Des d’aleshores, el creixement ha estat progressiu, i ja s'ha arribat a cent mil fans a Facebook.

Cent mil barcelonistes han clicat “M’agrada” a la pàgina de Facebook de Penyes, la qual cosa mostra que el FC Barcelona desperta interès, també pel que fa al projecte social. El seguiment del moviment a través de Facebook continua creixent.

Un canal de comunicació del Club

El fet que Penyes entrés oficialment en les xarxes socials es va projectar amb una clara vocació de servei. D’aquesta manera, s’ha convertit en un canal més de comunicació oficial del Club. Tota la informació referent al moviment de penyes es pot trobar publicada en aquesta pàgina.

Seguir creixent

El moviment penyístic està més viu que mai. Les més de 1.500 penyes oficials han adoptat amb gran acceptació aquesta nova eina com a mitjà per estar al dia de l’actualitat.

Seguir creixent a les xarxes socials és un dels objectius marcats per millorar l’atenció, fer difusió del projecte penyístic com a Club pioner en aquest apartat i elevar la marca penya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut