Lesions de Jordi Torras i Fernandao

Lesions de Jordi Torras i Fernandao

El capità té una ruptura fibril·lar de l’adductor mig de la cama esquerra i estarà tres setmanes de baixa Fernandao té una sobrecàrrega al soli de la cama esquerra i l’evolució de la lesió marcarà la seva disponibilitat per als propers partits

Després de les proves mèdiques realitzades s’ha confirmat que el jugador del Barça Alusport, Jordi Torras, té una ruptura fibril·lar de l’adductor mig de la cama esquerra. La lesió se la va fer amb la selecció espanyola, en l’últim partit disputat del Preeuropeu. El temps aproximat de baixa serà d’unes tres setmanes i si es compleixen els terminis es perdrà els partits de Lliga contra ElPozo, el Fisiomedia Manacor i el Gáldar Gran Canaria, a més de la tornada de les semifinals de la Copa del Rei contra l’Inter Movistar. Així, si es compleixen els terminis el capità estarà a punt per a la Final a Quatre de la Uefa Futsal Cup que es començarà a jugar a partir de 26 d’abril.

Per la seva banda, Fernandao també ha tornat lesionat dels compromisos amb la selecció espanyola. El jugador té una sobrecàrrega del soli de la cama esquerra i la seva evolució marcarà la seva disponibilitat de cara als propers compromisos de l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut