El Barça Alusport enceta a Múrcia un mes trepidant

El Barça Alusport enceta a Múrcia un mes trepidant

Els de Carmona comencen el mes a Múrcia i l’acaben a Tbilissi Pozo, Inter, Fisiomedia, Galdar i Kairat, rivals confirmats La millor notícia seria tancar el mes amb la final de la UEFA Futsal Cup

El mes d’abril és de traca i mocador per al FC Barcelona Alusport. Els blaugranes, que arrosseguen nombrosos problemes d’infermeria al llarg de tota la temporada, saben que aquest és un dels mesos clau i més determinants de la temporada 2012/13. Després de l’aturada per seleccions, els homes de Marc Carmona reprenen la competició amb un plat fort, la visita a Múrcia per enfrontar-se al segon classificat: El Pozo.

Cinc rivals confirmats

De moment, els que sí que estan confirmats són cinc dels sis rivals amb què jugarà l’actual campió de Lliga i d’Europa en aquest mes d’abril. Diem cinc de sis, perquè sis precisament serà el nombre de partits que haurà de jugar el club blaugrana jugui o no la final de la UEFA Futsal Cup. En el supòsit de no disputar-la, igualment jugaria un sisè partit, ja que hauria de lluitar pel tercer i quart lloc d’aquest propera edició de la Final a Quatre que es jugarà del 26 al 28 d’abril a Tbilissi (Geòrgia).

Així doncs, aquest proper dissabte comença el particular ‘Tourmalet’ del conjunt barcelonista. El primer dels duels, contra El Pozo Múrcia (dissabte, 13.00 hores), segon classificat a cinc punts del Barça Alusport. El segon duel, dimecres 10 d’abril a la pista de l’Inter Movistar (tornada de les semifinals de la Copa del Rei). El tercer duel serà al Palau contra el Fisiomedia Manacor, un equip que necessita guanyar com sigui. El quart enfrontament serà la visita a Canàries, a la pista del Gáldar, i, finalment, els dos partits de la Final a Quatre de Geòrgia. En total, sis partits que marcaran el futur de l’equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut