Local

Visita del cònsol general de la Unió dels Emirats Àrabs

Ha visitat el Club amb motiu de la seva presentació protocol·lària a diferents personalitats de l'àmbit social, polític i esportiu a causa de la creació d'un nou consolat a Barcelona

El president blaugrana Sandro Rosell ha rebut aquest dijous la visita del cònsol general de la Unió dels Emirats Àrabs a Barcelona, el Sultan Ali Sultan Rashid Al Harbi. La visita al Club s’emmarca dins la presentació protocol·lària a diferents personalitats de l’àmbit social, polític i esportiu a causa de la creació d’un nou consolat de la Unió dels Emirats Àrabs a Barcelona.

En el càrrec des del 2012

Nascut a Abu Dhabi el 13 de febrer del 1975, el cònsol general de la Unió dels Emirats Àrabs està casat i és pare de quatre fills. És llicenciat en Ciències Polítiques i Estudis del Pròxim Orient per la Universitat d’Utah, als Estats Units, i membre del Cos Diplomàtic i Consular des de 1999. Va ser nomenat cònsol general de la Unió dels Emirats Àrabs a Barcelona el darrer 5 de juliol del 2012 i va prendre possessió del càrrec el darrer 22 de novembre.

Més notícies aquí