Visita del cònsol general de la Unió dels Emirats Àrabs

Visita del cònsol general de la Unió dels Emirats Àrabs

Ha visitat el Club amb motiu de la seva presentació protocol·lària a diferents personalitats de l'àmbit social, polític i esportiu a causa de la creació d'un nou consolat a Barcelona

El president blaugrana Sandro Rosell ha rebut aquest dijous la visita del cònsol general de la Unió dels Emirats Àrabs a Barcelona, el Sultan Ali Sultan Rashid Al Harbi. La visita al Club s’emmarca dins la presentació protocol·lària a diferents personalitats de l’àmbit social, polític i esportiu a causa de la creació d’un nou consolat de la Unió dels Emirats Àrabs a Barcelona.

En el càrrec des del 2012

Nascut a Abu Dhabi el 13 de febrer del 1975, el cònsol general de la Unió dels Emirats Àrabs està casat i és pare de quatre fills. És llicenciat en Ciències Polítiques i Estudis del Pròxim Orient per la Universitat d’Utah, als Estats Units, i membre del Cos Diplomàtic i Consular des de 1999. Va ser nomenat cònsol general de la Unió dels Emirats Àrabs a Barcelona el darrer 5 de juliol del 2012 i va prendre possessió del càrrec el darrer 22 de novembre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut