El Consell del Palau regalarà 4.000 bufandes en el primer partit de quarts de l'Eurolliga

El Consell del Palau regalarà 4.000 bufandes en el primer partit de quarts de l'Eurolliga

Els primers quatre mil aficionats que entrin al Palau aquest dimarts en el primer partit de quarts contra el Panathinaikos rebran la budanfa La bufanda compta amb el lema 'la força del Palau' al front i 'un pavelló de llegenda' al dors

Aquest dimarts 9 d'abril, els primers 4.000 aficionats que arribin al Palau Blaugrana rebran un obsequi. Es tracta d'una bufanda que el 'Consell del Palau' -l'organisme que reuneix tots els grups d'animació- repartirà de franc als aficionats que s'acostin al pavelló blaugrana. El partit contra el Panathinaikos començarà a les 20 hores.

Hi haurà dos lemes a la bufanda: 'La força del Palau' a la part frontal i 'un pavelló de llegenda'. Està previst que un minut abans de començar el primer partit de quarts de final, tot el públic, les 'cheerleaders' i també els grups d'animació entonin els versos de la nova cançó d'animació que fa diversos partits que estan assajant.

A més, des d'aleshores, tots els aficionats que hagin rebut la bufanda poden utilitzar-la per animar qualsevol de les quatre seccions professionals que juguen al Palau Blaugrana.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++FCB - Panathinaikos::https://entrades.fcbarcelona.cat/Ticketing/gestionURL?bean=estadoCompra&accion=iniciarCompra&aforo=&idCompeticion=1002&jornada=41&lang=ca::HOR::::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut