El Barça Alusport visita Múrcia amb més a guanyar que a perdre

El Barça Alusport visita Múrcia amb més a guanyar que a perdre

Els blaugranes són líders amb cinc punts d’avantatge respecte als vermells Un empat o un triomf barcelonista asseguraria pràcticament la primera plaça a manca de quatre jornades El principal handicap són les baixes (Ari, Torras, Aicardo)

El Pozo Múrcia – FC Barcelona Alusport és el partit de la jornada 22 de la l’LNFS. Es tracta de més que un partit, ja que ambdós conjunts es coneixen a la perfecció després de 12 enfrontaments directes en el darrer any i mig. I és que, amb permís de l’Inter Movistar, catalans i murcians són els grans dominadors del futsal estatal en les darreres temporades.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

Els homes de Marc Carmona arriben a Múrcia amb molt a guanyar i poc a perdre malgrat les nombroses i importants baixes que tenen. Davant d’un mes d’abril molt complicat i exigent que culminarà amb la disputa de la seva segona Final a Quatre de la seva història, el Barça Alusport arriba al Palacio de los Deportes amb cinc punts d’avantatge respecte al segon classificat de l’LNFS.

Aquests cinc punts són un coixí important a manca de cinc jornades per acabar la fase regular d’aquest campionat. Un triomf o un empat barcelonista significaria fer un pas de gegant per aconseguir aquest objectiu final de ser primers de la fase regular, fet que els atorgaria avantatge de pista als play-off al títol.

Tornant a la vessant estrictament esportiva, el Barça Alusport viatja amb tres baixes sensibles (Ari, Torras i Aicardo) i un Fernandao tocat, després de la lesió en el segon partit del preeuropeu jugat a Águilas amb la selecció espanyola. Amb la presència de tres joves del filial (Martel, Tolrà i Serrano), el FC Barcelona Alusport arriba minvat a aquest important duel, però conscient que el mes serà complicat, llarg i exigent i que no val la pena arriscar més del compte.

El rival

Els homes de Duda, per contra, saben que només els val la victòria si volen seguir aspirant a desbancar el Barça Alusport de la primera plaça. La temporada passada, la lluita per aquesta primera plaça ja va ser frec a frec i al final van ser els murcians els que es van acabant enduent el gat a l’aigua. En el partit que es va jugar la temporada anterior al Palacio de los Deportes de Múrcia corresponent a la fase regular el resultat va ser d’empat a quatre. Va ser el primer cop que el Barça puntuava en tota la seva història a la pista d’El Pozo.

Dos dels seus bucs insígnia, Miguelín i el porter Rafa, han assegurat tenir “moltes ganes” al Barça i que sortiran “a totes des del primer instant”, deia el punta mallorquí. El porter, encara amb el record molt fresc de la darrera Copa d’Espanya guanyada pels culers a Alcalá de Henares, va explicar que aquest partit “serà molt diferent” i espera que es vegi “un partit bonic, malgrat que ells tenen alguna baixa i pot ser que estiguin pensant més en la Copa d’Europa”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut