Bigas Luna tenia un projecte vinculat al Barça

Bigas Luna tenia un projecte vinculat al Barça

El cineasta, que ha mort a l’edat de 67 anys, havia de gravar al Camp Nou escenes de la pel·lícula ‘Segon Origen’

El cineasta català Bigas Luna ha mort aquesta matinada víctima d’un càncer, a l’edat de 67 anys, a Riera de Gaià. El director de pel·lícules com ‘Jamón, jamón’ o La teta y la luna’, entre moltes d’altres, estava treballant en una adaptació cinematogràfica de la novel·la de Manuel de Pedrolo Mecanoscrit del segon origen. Una de les escenes d’aquest film tenia el Camp Nou com a escenari.

Fa un parell d’anys, el president Sandro Rosell va rebre, a les oficines del Club, Bigas Luna, director de ‘Segon Origen’, per conèixer de primera mà els detalls de la iniciativa. En aquella trobada, es va confirmar la cessió d’alguns espais per al rodatge, com ara el mateix Camp Nou o la Sala de Copes de la Llotja.

Important producció

La pel·lícula es titularà ‘Segon Origen’, es farà en 3D esteroscòpic (3D real) i està coproduïda per TV3 i TVE, amb socis anglesos i belgues. També compta amb l’aportació econòmica de l’Ajuntament i la Diputació de Lleida i la col·laboració de la Universitat de Lleida.

Les productores catalanes ANTÀRTIDA (Porta Gaset SL) i El Virgili portaran al cinema el llibre escrit pel lleidatà Manuel de Pedrolo el 1974. Aquesta lectura fa trenta anys que és un llibre obligatori als instituts de Catalunya per als alumnes de 2n i 3r d’ESO.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut