Xavi Pascual: “Ha pogut guanyar qualsevol dels dos equips”

Xavi Pascual: “Ha pogut guanyar qualsevol dels dos equips”

El tècnic del Barça Regal ha lamentat haver resolt el partit contra el Blusens Monbus a la pròrroga quan es troben a 48 hores del primer partit de quarts de l’Eurolliga contra el Panathinaikos

Xavi Pascual ha valorat el triomf treballat dels seus homes a la pista del Blusens Monbus: “Estem contents per aquesta victòria en un partit que ja es veia que seria difícil, com al final ha estat”. El tècnic del Barça Regal ha destacat la bona actuació del rival: “Ells han fet un molt bon partit. Han estat molt encertats des de la línia de 3 punts i han tingut bona defensa. Hem hagut de defensar a un alt nivell, tot i que ells han agafat avantatge en algun moment”.

Per tot plegat, no dubta a reconèixer: “Ha estat un partit molt igualat en què qualsevol dels dos equips podria haver guanyat”. Un triomf que ha arribat a la pròrroga després que els 40 minuts acabessin amb empat a 69. Pascual lamenta haver fet aquest sobreesforç quan l’equip es troba a dos dies de jugar el primer partit dels quarts de final de l’Eurolliga davant el Panathinaikos. “No volíem una pròrroga. En els últims anys ens ha passat diverses vegades abans d’un play-off”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut