El Juvenil A guanya el Sant Andreu amb un gol d’Adama en el tram final (0-1)

El Juvenil A guanya el Sant Andreu amb un gol d’Adama en el tram final (0-1)

Un solitari gol del camerunès als instants finals del partit ha donat tres punts més a un Juvenil A que ja és campió Cristian Herrera podria haver avançat els blaugranes al primer temps, i Ondoa ha salvat l’empat al descompte amb una bona mà

El Juvenil A de Jordi Vinyals ha superat el Sant Andreu a domicili gràcies a un gol d’Adama al tram final del partit. Tot i ser campions des de fa unes setmanes, els blaugranes no han abaixat el ritme i segueixen sumant de tres en tres. Després de l’aturada per Setmana Santa, el Juvenil A ha visitat el Sant Andreu en la matinal d’aquest diumenge, davant d’un nombrós públic que ha ocupat la tribuna del Narcís Sala.

Poc ritme al primer temps

En els primers compassos el partit ha estat molt disputat, amb molt de joc al mig del camp i poques accions ofensives. Tot i així, sota la direcció de Sergi Samper, les combinacions blaugrana han permès començar a arribar amb cert perill a la porteria local. Les jugades més clares han estat protagonitzades per Cristian Herrera, que en dues ocasions s’ha plantat sol davant del porter, però aquest li ha aturat ambdues oportunitats. Per la seva banda, Ondoa, el porter blaugrana, ha tingut ben poca feina al primer període. Les accions en les quals ha hagut d’intervenir no han generat cap maldecap al seu equip i el resultat d’empat inicial no s’ha mogut abans del primer temps.

Les substitucions han canviat la cara al partit

Després d’una primera part un pèl ensopida, el Barça ha buscat estirar línies i ha arribat amb cert perill a la porteria rival. L’ocasió més clara per als blaugranes ha estat per al migcampista Pol Calvet, que ha rematat de cap lleugerament desviat per sobre del travesser. Els canvis han anat agitant el partit, i als últims instants ha arribat el premi del gol. Adama ha aprofitat una passada de Nando Quesada, ha creuat el seu xut des de dins de l’àrea a la dreta del porter i ha situat per davant el Juvenil A blaugrana.

A partir del gol, i amb el temps molt just, el Sant Andreu ha buscat desesperadament l’empat. En temps de descompte, els locals han comptat amb algunes ocasions. En la més clara, Ondoa ha desviat la pilota amb una bona mà i ha evitat l’empat. Finalment, el marcador no s’ha mogut més i el gol d’Adama, per tant, ha acabat decidint tres punts més per al conjunt de Jordi Vinyals, que en suma 75 i manté la distància amb l’Espanyol, segon classificat, tot i tenir el títol matemàtic des de fa ja setmanes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut