Vuit blaugranes classificats per a l’Euro 2014

Vuit blaugranes classificats per a l’Euro 2014

Els set blaugranes de la selecció espanyola d’handbol i Sorhaindo amb França ja han assolit la classificació per a l’Europeu de seleccions del 2014

Fi de la segona tongada de la fase de classificació per a l’Europeu de seleccions del 2014, una tongada que deixa vuit blaugranes classificats per a la disputa de l’esdeveniment i on Rutenka amb Bielorússia va marcar 14 gols davant Romania.

Còmode per a Espanya

Els set blaugranes que han estat disputant la classificació amb Espanya es van imposar per 29 a 17 en el segon enfrontament entre ambdues seleccions en una setmana.

Víctor Tomás, amb 6 gols, i Raúl Entrerríos, amb 3, van ser els blaugranes més destacats en la selecció entrenada per Valero Rivera. Una selecció que ja té la plaça assolida per disputar l’Europeu del 2014 a Dinamarca.

Sorhaindo cap a Dinamarca

La selecció francesa de Cedric Sorhaindo també va assolir la classificació per a Dinamarca 2014 després de vèncer per 32 a 28 a Noruega.

Sorhaindo van contribuir amb 2 gols al triomf francès davant els noruecs.

Rutenka, 14 gols

El blaugrana Siarhei Rutenka va marcar 14 gols en el triomf per 31 a 25 de Bielorússia sobre Romania. Amb aquest triomf, Bileorússia es consolida al segon lloc del grup 6 per darrere d’Islàndia.

Per la seva banda, Stranovsky va marcar 8 gols en el triomf d’Eslovàquia davant Letònia per 28 a 24.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut