Sisena temporada consecutiva a les semifinals de la Lliga de Campions

Sisena temporada consecutiva a les semifinals de la Lliga de Campions

Cap equip europeu havia assolit mai sis vegades seguides la penúltima ronda de la Champions L’últim cop que el Barça va quedar fora abans de les semifinals va ser la temporada 2006/07

Que comenci a ser una tradició no vol dir pas que sigui fàcil. Aquest dimecres, un cop superat el París Saint-Germain, el FC Barcelona ha assolit la classificació per a les semifinals de la Lliga de Campions per sisena temporada consecutiva, fet que es produeix per primera vegada des que la competició es juga en format Champions (des de la temporada 1992/93).

De fet, l’antic rècord ja es va superar la temporada passada, amb la cinquena semifinal blaugrana consecutiva. Juventus (del 1995 al 1999) i Reial Madrid (del 1999 al 2003) van assolir-ne quatre de seguides fa una dècada.

De Rijkaard a Vilanova

D’aquesta manera, el FC Barcelona continua sent el gran referent en l'àmbit europeu. Campió en dues de les últimes quatre edicions, l’equip ha estat sempre entre els quatre millors del continent des de la temporada 2007/08. Llavors, en l’últim curs de Frank Rijkaard a la banqueta culer, l’equip va caure a les semis contra el Manchester United.

Amb Josep Guardiola com a tècnic el Barça va mantenir el bon to europeu i va classificar-se per a la penúltima ronda durant quatre anys seguits, i va assolir la final i també el títol el 2009 i el 2011. Ara, amb Tito Vilanova com a primer entrenador, la llegenda segueix viva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut