Local

Els internacionals del Barça Intersport tornen a la feina

Els deu jugadors que han disputat la fase de classificació de l’Euro 2014 han tornat als entrenaments del Barça Intersport

Després d’una setmana amb les seleccions i dos dies de descans, els deu jugadors internacionals del FC Barcelona Intersport que han estat disputant la classificació per a l’Europeu de seleccions 2014 ja s’entrenen a Barcelona a les ordres de Xavi Pascual.

Dimecres, dia de trobada

Dimecres al matí els blaugranes que han estat amb les seleccions han tornat a la feina a Barcelona per preparar els dos propers i darrers mesos de la temporada de l’handbol blaugrana.

Sterbik, Montoro, Tomás, Rocas, Viran, Ariño, Entrerríos, Sorhaindo, Rutenka i Stranovsky ja han treballat a les ordres de Xavi Pascual per preparar el partit de dissabte a les 20 h, al Palau Blaugrana, davant el BM Aragó.

En bon estat

Malgrat venir de disputar dos partits de competició internacional, tots els jugadors blaugrana que han estat amb les seleccions han tornat sense molèsties físiques destacables.

Els blaugranes s’entrenaran dijous i divendres per preparar el partit de dissabte al Palau, tenint present que dimarts que ve tornaran a saltar a la pista blaugrana per enfrontar-se amb el Cuatro Rayas BM Valladolid.

Més notícies aquí