Inter Movistar i Barça Alusport juguen la tornada de les semifinals de la Copa del Rei

Inter Movistar i Barça Alusport juguen la tornada de les semifinals de la Copa del Rei

Els blaugranes porten un clar 5-0 del partit d’anada jugat al Palau Carmona continua amb les baixes d’Ari Santos, Jesús Aicardo i Jordi Torras El matx comença a les 21.00 hores i coincidirà amb el Barça-PSG de la Champions

El FC Barcelona Alusport torna a ser a Alcalá de Henares. La localitat que ja els ha vist jugar quatre partits aquesta temporada -tres de Copa d’Espanya i un de fase regular de l’LNFS. Ara és el torn de jugar la tornada de les semifinals de la Copa del Rei, competició que, des de la seva creació ara fa dues temporades, només coneix un guanyador, l’equip barcelonista. Els de Carmona, doncs, malgrat el 5-0 del partit d’anada, no es volen relaxar i volen tractar de jugar la final d’aquesta competició per tercera temporada consecutiva.

Com arriba el FC Barcelona Alusport

Els barcelonistes segueixen amb les importants baixes d’Ari Santos, Jesús Aicardo i Jordi Torras. Els dos darrers, però, treballen dur per arribar al cent per cent a la Final a Quatre de Tbilissi (Geòrgia), on els barcelonistes marxen el 24 d’abril.

Tornant al partit, el tècnic Marc Carmona ja s’ha encarregat d'abaixar una possible eufòria després del 5-0 de l’anada. L’entrenador del Barça té molt clar que el 3-0 que es va veure al descans d’aquell primer partit “va ser molt injust” i que el fet que aquest esport, el futbol sala, sigui tant canviant, pot fer que passi de tot. Malgrat això, Carmona reconeix que el marge obtingut al partit d’anada és molt bo.

Hi ha una dada que juga a favor dels barcelonistes. I és que fa 188 partits seguits que marquen almenys un gol, des del 14 de febrer del 2009. Va ser a la pista del Tien 21 P. Millenium, on els barcelonistes van acabar perdent per un solitari gol d’Hugo (1-0).

El rival

L'Inter arriba al matx amb molt poc a perdre. Tothom els dóna per eliminats, però el partit encara està per jugar-se. El pavelló Caja Madrid presentarà novament una gran entrada per rebre un rival que ja els ha superat tres cops aquesta temporada. Pel tècnic Jesús Velasco, però, no es pot fer res més que creure en la remuntada: “Clar que és possible la remuntada. És molt difícil però cal creure-hi. És una bona ocasió perquè no tenim res a perdre, ja que el favorit de l’eliminatòria és el FC Barcelona. L’equip està en una línia ascendent”.

L’únic dubte del conjunt madrileny és Juanjo. El porter ha presentat en les darreres hores un procés gripal i serà dubte fins a darrera hora.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut