El Barça Alusport jugarà a Irun la tercera final de Copa del Rei consecutiva

El Barça Alusport jugarà a Irun la tercera final de Copa del Rei consecutiva

Els de Carmona són els autèntics dominadors d’aquesta competició creada fa tres anys Han disputat un total de 17 partits i en cap han conegut la derrota El màxim golejador blaugrana en aquesta competició és Wilde, amb 14 gols

El FC Barcelona Alusport ho ha tornat a fer. Per fàcil que sembli, aquest equip no para de donar alegries a l’afició culer, però el camí per arribar fins aquí ningú ha dit que hagi estat senzill.

En les tres temporades que té d’història la Copa del Rei, el FC Barcelona Alusport ha jugat un total de 17 partits sense cap derrota. Només dos empats, el de dimecres a la pista de l’Inter Movistar (3-3) i el de la temporada passada a vuitens de final –partit únic- a la pista del Manacor (2-2), on els blaugranes van acabar passant a semifinals després d’una agònica tanda de penals.

Wilde, Pitxitxi blaugrana

Wilde és el màxim golejador barcelonista d’aquesta competició que fa tres anys que es juga. El pivot brasiler ha marcat un total de 14 gols repartits de la següent manera:

-          Temporada 2010/11: 7 gols

-          Temporada 2011/12: 2 gols

-          Temporada 2012/13: 5 gols*

*Encara resta la final per jugar.

El Pozo, de nou a la final

El conjunt murcià d’El Pozo Múrcia serà novament el rival a la gran final de la Copa del Rei. Com la temporada passada, els homes que entrena el brasiler Duda es tornen a creuar en el camí dels barcelonistes. L’any 2012 la final, que es juga a partit únic, va ser a Antequera i se la va acabar enduent el FC Barcelona Alusport per 6 a 3.

En la primera edició, jugada a Toledo, la final també va tenir color blaugrana. En aquella ocasió, però, el rival va ser l’Inter Movistar. Els de Carmona es van acabar imposant a la pròrroga per 4-3. Va ser el segon gran títol de l’època moderna blaugrana després de la Copa d’Espanya guanyada a Segòvia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut