Subscripció gratuïta al diari ARA per als socis

Subscripció gratuïta al diari ARA per als socis

El diari ARA ofereix una subscripció digital gratuïta de dos mesos a tots els socis del Club.

L’ARA va néixer el 28 de novembre del 2010, fruit de la iniciativa d’un grup d’emprenedors dels àmbits periodístic, editorial i empresarial català, amb l’objectiu de convertir-se en el primer diari del segle XXI i contribuir al debat sobre quin ha de ser el futur de la nostra societat.

El FC Barcelona i el diari ARA hem arribat a un acord per oferir a tots els socis del Club dos mesos d’accés digital gratuït perquè pugueu accedir a tots els continguts així com a la resta d’avantatges de ser subscriptor de l’ARA, com:

- Llegir el diari cada dia en suport PDF des de la web o bé amb iPad i Android.

- Gaudir de tots els continguts premium, també des de tots els formats tecnològics.

- Disposar d'un avançament diari de tots els articles d'opinió a partir de les 21.00 h. Hi trobareu les aportacions dels perdiodistes i col·laboradors de l'ARA: Toni Soler, Albert Om, Xavier Bosch, Joan Majó, Alfredo Pastor, Miquel Puig, Noam Chomsky i Paul Krugman, entre d'altres.

- Accedir, en pocs minuts, a les claus del dia i de l'endemà a l'Ara Nit, amb Mònica Terribas i els professionals de l'Ara, al voltant de les 21.00 h, així com a la primera edició del diari a les 23..00 h.

- Veure les versions íntegres de les entrevistes que fem a Ara TV.

- Accedir al nou espai 'El Meu Ara', on es mostrem els articles que més et poden interessar mitjançant un model predictiu basat en els continguts que llegeixes habitualment.

- Disposar de descomptes exlusius en les teves compres a la Botiga de l'Ara i de descomptes especials en diversos productes i esdeveniments culturals. A través de la Botiga, l'Ara mostra el seu compromís social i cultural.

Com a subscriptors de l’ARA també podreu rebre cada dia la newsletter amb les notícies més importants del Barça i amb l’opinió de periodistes i col·laboradors com Toni Padilla, Albert Solé, Ricard Torquemada, Natalia Arroyo, Joan Maria Pou i Carles Fité, entre d’altres.

Si vols gaudir de dos mesos d’accés digital a l’ARA només has de fer un clic al següent enllaç:

[[BOTOGRIS::Subscriu-te++::https://subscripcions.ara.cat/promocions/fcbarcelona::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut