Barça Intersport-BM Aragó, anys de rivalitat

Barça Intersport-BM Aragó, anys de rivalitat

Nou han estat les visites dels aragonesos al Palau en Lliga Asobal i nou els triomfs blaugrana

Dissabte a les 20 h el FC Barcelona Intersport i el BM Aragó es trobaran per desena vegada a la pista del Palau des de la creació de l’Asobal, en un enfrontament sempre complicat per a l’handbol del Barça.

Des de la temporada 1999/00

La primera visita al Palau de BM Aragó, en aquella època Garbel Saragossa, va ser a la temporada 1999/00. En aquella ocasió, els blaugranes es van imposar per 35 a 21.

La temporada següent els blaugranes es van imposar de nou per 32 a 19. No va ser fins a la temporada 2005/06 quan els d’Aragó van tornar a la màxima competició.

Clàssic de l’Asobal

Des del retorn dels de Saragossa a la màxima competició, els aragonesos sempre s’han mogut a la part alta de la classificació. Malgrat que els blaugranes sempre han guanyat al Palau, el BM Aragó ha posat els blaugranes en serioses dificultats.

El màxim exponent va ser la temporada 2008/09, en un dels primers partits de Xavi Pascual a la banqueta, en què els blaugranes van guanyar per un ajustat 34 a 32. Els homes de Pascual van remuntar un partit que tenien gairebé perdut.

Els precedents d’aquesta temporada

Aquest serà el quart partit entre catalans i aragonesos d’aquesta temporada. El partit de la primera volta de l’Asobal i els dos partits de quarts de final de Copa han estat els precedents d’aquesta temporada.

Uns precedents que han tingut color blaugrana. A la Lliga, els homes de Pascual es va imposar per 24 a 32, i a la Copa, els blaugranes, van guanyar per 30 a 34 a l’anada i a la tornada per 36 a 29.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut