Xavi Pascual: “El seu sistema de joc no ens va gaire bé”

Xavi Pascual: “El seu sistema de joc no ens va gaire bé”

El tècnic blaugrana alerta de la perillositat de l’estil del BM Aragó, la dificultat del partit i que els resultats previs no demostren el que es va viure a la pista

Pascual ha valorat el partit de dissabte a les 20 h al Palau Blaugrana davant el BM Aragó, en el marc de la jornada 25 de Lliga Asobal. “Serà un partit difícil, molt semblant al que vam veure aquí a la Copa, que el resultat final no va demostrar el que vam veure en el camp”, ha destacat l’entrenador de l’handbol del Barça.

Estil complicat

El sistema de joc del BM Aragó sempre fa suar de valent els homes de Xavi Pascual. Malgrat els tres triomfs que els blaugranes han assolit aquesta temporada, Pascual ha recordat: “Els partits amb el BM Aragó són sempre complicats. És un equip que sempre ens posa en problemes, que marca molts gols”.

“El seu sistema de joc no ens va gaire bé a nosaltres. Això ens obliga a tenir la màxima concentració”, ha emfatitzat Xavi Pascual.

Tocant de peus a terra

“L’equip afronta el tram final de temporada amb molta il·lusió però tocant de peus a terra. No cal córrer. Durant tota la temporada només hem pensat en el següent partit i seguirem aquesta línia”, ha respost Pascual, preguntat sobre si l’equip ja pensa més en la Champions que no en la Lliga.

“L’equip està motivat. Arriba la part important de la temporada i l’equip té ganes de tornar a agafar el ritme de la competició i que acabi el millor possible”, ha explicat Pascual per comentar l’estat de l’equip.

Preguntat sobre l’estat físic de Dani Sarmiento, Pascual ha afirmat que “en principi hauria d’entrar” però que esperaran a demà “per acabar de veure el seu estat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut