Fernandao avisa que caldrà “concentració” per sumar “3 punts molt importants”

Fernandao avisa que caldrà “concentració” per sumar “3 punts molt importants”

El Barça Alusport rep un rival en zona mitjana-baixa que sempre els ha complicat la vida El Fisiomedia Manacor de Tomás de Dios jugarà dissabte a les 16.15 hores al Palau La millor notícia d’avui ha estat que Aicardo ha pogut fer l’escalfament amb el grup

El segon capità del FC Barcelona Alusport –el primer ara en absència de Jordi Torras- ha atès els mitjans com a prèvia del partit de la jornada 23 de l’LNFS davant el Fisiomedia Manacor. Fernandao, com sempre, ha parlat clar afirmant que el matx davant els illencs “és el més important de les darreres setmanes”.

Una de les millors notícies del darrer entrenament abans del partit de demà al Palau és que Jesús Aicardo evoluciona favorablement de la seva lesió al turmell i aquest divendres ha fet l’escalfament amb el grup. Progressivament anirà incorporant-se al treball total amb l’equip.

Màxima concentració

“El partit davant el Fisiomedia Manacor és el més difícil de les últimes setmanes. Jugar contra equips com l’Inter o El Pozo no requereixen cap tipus de motivació i en canvi aquest partit de dissabte és completament diferent. Venim de dos partits d’alta concentració en què ens jugàvem moltes coses, i ara seguim jugant-nos molt. Cal seguir endollats quant a concentració perquè encara hi ha un objectiu important com és la primera plaça de la fase regular i tot passa per aquest cap de setmana. Cal guanyar”.

L’objectiu de ser primers, més a prop

“Sota el meu parer és important ser primers de la fase regular per dos motius. En primer lloc, perquè ens ho vam marcar com a objectiu a principi de temporada, i, en segon lloc, perquè en cas de necessitar-ho jugaríem un cinquè partit d’una hipotètica final de la Lliga a la nostra pista. Ens agradaria acabar abans, això està clar, però en el supòsit que haguéssim de jugar un cinquè partit seria un premi per a la nostra afició”.

Anímicament forts

“L’equip encara aquest tram final de temporada bé. Traient les importants baixes que tenim l’equip arriba bé, tant mentalment com físicament. Venim de dos triomfs importants i ara, en dues setmanes, tenim la competició més important. Crec que anímicament ens han anat molt bé els triomfs davant Inter i El Pozo”.

Actitud impecable

“El rendiment d’aquestes darreres setmanes amb tantes baixes no m’ha sorprès. El que sí cal destacar ha estat l’actitud. Quan es comenta que aquest vestidor es porta molt bé cal demostrar-ho i així ha estat. La millor resposta a les baixes tan importants que tenim l'hem donat a la pista. Sabem que tots som importants en aquest equip, però ara és quan s’ha vist que tots hem donat una mica més. Tant de bo que puguem comptar amb els companys aviat i siguem encara més forts”.

Manacor, històricament complicat

“Manacor és un equip que històricament sempre ens ha creat problemes. Ara tenen l’entrenador que tenia abans el Lobelle i que sempre ens creava problemes abans. És un tècnic que ens estudia bastant, però esperem que el dissabte estiguem tots força concentrats i ens puguem endur els tres punts, que són bàsics per obtenir l’objectiu de la primera plaça de la fase regular del Campionat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut