Sada: “Vull jugar el tercer partit i guanyar-lo”

Sada: “Vull jugar el tercer partit i guanyar-lo”

Tot i estar dolguts per la derrota d’aquest dijous al Palau, els jugadors del Barça Regal ja tenen ganes d’afrontar el següent partit de la sèrie contra el Panathinaikos a Atenes

Guanyar, com a mínim, un dels dos partits a l’OAKA. Això és el que tenen entre cella i cella els jugadors del Barça Regal. “Jo ja tinc ganes d'anar cap allà. Vull jugar el tercer partit de la sèrie i guanyar-lo”, va afirmar aquest dijous Víctor Sada des del vestidor del Palau. “Hem d'anar allà i guanyar un partit. És el que hi ha”, va resumir Erazem Lorbek.

Una motivació que s’ha de saber canalitzar. Segons Sada, “cal jugar molt més concentrat i amb molta més confiança, defensant al màxim cada pilota. Només així podrem guanyar l'OAKA”. “Hem de millorar i cometre menys errades”, va apuntar Lorbek.

A Atenes, màxima concentració

Àlex Abrines ha sentit a parlar del gran ambient de l’OAKA però l’aler del Barça Regal confia en l’equip: “Hi anirem amb tota la força del món”. “La gent que tingui por, que es quedi a casa. Anirem a Atenes 'a morir', amb moltes ganes, amb molta ràbia i amb molta concentració”, avisa Sada, el segon capità blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut