Arrenca la recta final per al FC Barcelona Intersport

Arrenca la recta final per al FC Barcelona Intersport

Amb el retorn de la Lliga Asobal el Barça d’handbol afronta la fase més decisiva de la temporada

Després de l’aturada per seleccions, el FC Barcelona Intersport torna a la competició estatal, dissabte a les 20 h al Palau i en directe per Barça TV i Esport3, davant el BM Aragó, per afrontar el tram de la temporada en què es decidiran la Lliga, la Champions i la Copa.

Amb tot i amb tots

El Barça Intersport arriba a la jornada 25 de la Lliga com a líder invicte i amb 5 punts d’avantatge sobre el segon classificat, el BM Atlètic de Madrid.

Pascual podrà disposar de tots els seus homes, ja que tots els jugadors que van disputar la fase de classificació estan en perfectes condicions i ha recuperat Dani Sarmiento, lesionat fa dues setmanes. El tècnic blaugrana, com és habitual, no donarà la llista definitiva fins una hora abans del partit.

Els blaugranes, que estan preparant aquesta fase a consciència, volen donar el màxim rendiment en el moment clau de la temporada. La fase final de la Lliga, la Copa del Rei i l’eliminatòria de quarts de Champions mereixen una atenció total i buscar el millor estat de forma de la temporada.

Un equip de nivell

El BM Aragó arriba al Palau en plena forma. Els homes entrenats per Mariano Ortega només han cedit un empat a la Lliga en aquesta segona volta. Els aragonesos són el cinquè classificat de la competició amb 32 punts.

El referent del joc aragonès, Álex Duixebàev, que ha fet 162 gols en 24 partits, és el màxim golejador de l’Asobal.

El BM Aragó combina veterania amb homes com l’exblaugrana Demetrio Lozano, Amadeo Sorli, Antonio Cartón, la solvència de Víctor Vigo… i joves com Duixebàev, el jugador cedit pel FC Barcelona Intersport Carlos Molina i el pivot de formació barcelonista Javi García.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut