Femení A – Sevilla FC: Un triomf per seguir somiant (2-0)

Els gols de Vicky i Suárez, en pròpia porta, són vitals perquè les blaugranes se situïn empatades de punts, amb un partit més, amb el líder de la categoria Les blaugranes visiten l'UD Collerense en l’antepenúltima jornada de la competició

Victòria vital del Femení A en el compromís que ha disputat aquest diumenge contra el Sevilla FC (2-0). Les blaugranes saben que no poden fallar si volen revalidar el títol aconseguit la setmana passada i així ho han demostrat des del minut zero del duel.

Tot i la seva ambició, el Sevilla ha plantat cara i ha resistit a les envestides proposades per la línia més ofensiva del conjunt de Xavi Llorens. A la mitja hora de joc, el Sevilla ha disposat de la seva millor ocasió, però l’un contra un de Mireya l’ha resolt amb encert la portera blaugrana.

Gol psicològic

Quan semblava que l’empat seria el marcador definitiu del primer temps, una paret magistral entre Soni i Vicky ha donat lloc al primer gol de les blaugranes. Vicky, amb una bona definició amb la cama esquerra, no ha donat opcions a la portera sevillana i ha fet inútil la seva estirada.

Represa blaugrana

El gol aconseguit al primer període ha estat clau perquè el conjunt barcelonista afrontés els següents 45 minuts amb coherència i tranquil·litat. El bon joc de les blaugranes s’ha traduït en el domini pràcticament total del conjunt de Xavi Llorens i les noies del Barça han aconseguit ampliar el marcador amb una jugada afortunada. Súarez, defensa sevillista, ha desviat una centrada de Marta Corredera i ha introduït la pilota a la seva pròpia porteria.

El Femení A ha sabut gestionar els últims compassos del partit i ha mantingut els dos gols de renda favorable aconseguit als minuts anteriors. Amb aquesta victòria les blaugranes se situen líders, amb els mateixos punts i un partit més que l’Athletic de Bilbao. El cap de setmana vinent visiten l’UD Collerense en l’antepenúltim partit del campionat.