Local

Les semifinals de la Copa Catalunya, presentades

Aquest migdia, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Tarragona, ha tingut lloc l’acte de presentació de les semifinals de la competició, que es jugaran dimecres

Aquest dilluns al migdia, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Tarragona, s’han presentat les semifinals de la Copa Catalunya. A l’acte han assistit el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; la representant territorial de la secretaria general de l’Esport, Gemma Solé; el tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Xavier Tarrés; el president del Nàstic, Josep Maria Andreu; la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, i el vicepresident de l’Espanyol, Albert Garrofé. Per part blaugrana, ha representat el Club el portaveu Toni Freixa.

El partit, dimecres a les 21.30 hores

Cal recordar que les semifinals de la competició es jugaran aquest dimecres a Tarragona. La primera la duran a terme l’Espanyol i el Llagostera (19 hores, Esport 3) i la segona la disputaran el conjunt blaugrana i el Nàstic (21.30 hores, Esport 3). El Club ja ha anunciat que disputarà la semifinal amb el Barça B d’Eusebio Sacristán.

La data i la seu de la final, segons s’ha comunicat, es determinarà un cop es coneguin els noms dels dos equips classificats.

Més notícies aquí