Les semifinals de la Copa Catalunya, presentades

Les semifinals de la Copa Catalunya, presentades

Aquest migdia, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Tarragona, ha tingut lloc l’acte de presentació de les semifinals de la competició, que es jugaran dimecres

Aquest dilluns al migdia, a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Tarragona, s’han presentat les semifinals de la Copa Catalunya. A l’acte han assistit el president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies; la representant territorial de la secretaria general de l’Esport, Gemma Solé; el tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Xavier Tarrés; el president del Nàstic, Josep Maria Andreu; la presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, i el vicepresident de l’Espanyol, Albert Garrofé. Per part blaugrana, ha representat el Club el portaveu Toni Freixa.

El partit, dimecres a les 21.30 hores

Cal recordar que les semifinals de la competició es jugaran aquest dimecres a Tarragona. La primera la duran a terme l’Espanyol i el Llagostera (19 hores, Esport 3) i la segona la disputaran el conjunt blaugrana i el Nàstic (21.30 hores, Esport 3). El Club ja ha anunciat que disputarà la semifinal amb el Barça B d’Eusebio Sacristán.

La data i la seu de la final, segons s’ha comunicat, es determinarà un cop es coneguin els noms dels dos equips classificats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut