Derrota del Barça Intersport B contra l’Adelma Santander (27-30)

Derrota del Barça Intersport B contra l’Adelma Santander (27-30)

Malgrat la derrota a casa el filial manté el liderat de la Divisió d’Honor Plata quan falten dues jornades per a la fi de la Lliga

El segon equip de l’handbol blaugrana va caure per 27 a 30 davant l’Adelma Santander a la Ciutat Esportiva. Malgrat aquesta derrota, els nois entrenats per Toni Gerona mantenen el liderat de la segona categoria de l’handbol estatal, quan falten dues jornades per a la fi del campionat.

A dues jornades del títol

La derrota no ha afectat el liderat del Barça B Intersport. Els joves blaugrana depenen de si mateixos per assolir, per segon any consecutiu, el títol de la segona categoria de l’handbol estatal.

Els blaugranes estan disputant el primer lloc amb el Juanfersa de Gijón. Quan falten dues jornades, el filial porta un punt més que els asturians. Els de Gijón ja són matemàticament segons i han assolit l’ascens esportiu a l’Asobal.

El proper dia 20 el Barça Intersport B juga a Errentería, a les 19.30, la penúltima jornada de la competició, on depenent del resultat de Gijón, es podria proclamar campió.

Els dos cadets al Top 4

Els dos equips cadets van superar els seus enfrontaments de Lliga i es van classificar per al Top 4 de la categoria que decideix el Campionat de Catalunya, en seu i calendari pendents de determinar.

El Cadet A va superar el BM Granollers per 31 a 24 i el Cadet B ho va fer a la pista de l’H. Bordils per 29 a 30.

Classificació per a l’estatal del Juvenil

Divendres, dissabte i diumenge d'aquesta setmana tindrà lloc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper la fase de classificació per al campionat estatal juvenil.

El FC Barcelona jugarà davant l’Algemesí i el Dominicos de Saragossa per assolir una plaça en el campionat estatal. El primer classificat d’aquesta fase disputarà el Campionat d’Espanya.

Infantil al Top 4

L’equip infantil va superar l’Handbol Les Franqueses per 37 i 17 i està classificat per al Top 4  de la categoria que decideix el Campionat de Catalunya.

Aquesta competició tindrà lloc a la Roca del Vallès, en calendari pendent de determinar

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut