Nàstic-Barça B: El filial, davant el repte de la Copa Catalunya

Nàstic-Barça B: El filial, davant el repte de la Copa Catalunya

El Barça B vol seguir creixent amb la disputa de les semifinals de la Copa Catalunya (21.30 h, Esport3) davant el vigent campió, el Nàstic Els jugadors d’Eusebio arriben en un bon moment després de la victòria de dissabte passat davant el Numància a Sòria

El Barça B representarà aquest dimecres el Club a les semifinals de la Copa Catalunya, que es disputen al Nou Estadi de Tarragona (21.30 h, Esport3) davant el Nàstic. L’equip d’Eusebio Sacristán està molt motivat per enfrontar-se al vigent campió i tenir l’oportunitat de seguir evolucionant com a futbolistes.

El filial arriba a aquest partit en un bon moment de forma després de trencar la ratxa de quatre partits sense aconseguir la victòria davant el Numància dissabte passat (0-1). Aquests dos equips ja es van veure les cares l’any passat a la Segona Divisió, en què el Barça B va aconseguir guanyar al Mini (1-0) i van empatar al Nou Estadi (1-1).

Convocatòria de 20 efectius

L’equip sortirà a les 19 hores de la Ciutat Esportiva rumb a Tarragona. Eusebio ha convocat vint jugadors, tal com marca la normativa de la competició, ja que es poden fer fins a sis canvis durant el partit. Sergi Roberto, amb molèsties a l’adductor esquerre, no ha entrat a la llista per precaució. Tampoc Deulofeu, ja que està concentrat a Las Rozas amb la selecció espanyola sub-20. Els lesionats Agostinho Cá, Lobato, Juste i Grimaldo es queden a Barcelona per lesió i Masip, Balliu i Planas, per decisió tècnica.

Nàstic, vigent campió

El Nàstic encara aquesta semifinal amb la intenció de posar les coses difícils, ja que defensa el títol aconseguit la temporada passada. L’equip de Salamero, però, està molt pendent del partit que disputen aquest diumenge davant el Constància, que serà clau per mantenir les opcions d’arribar a les posicions de play-off. I és que el Nàstic és sisè a la classificació del seu grup de la Segona B, a cinc punts de la zona de play-off i amb un partit menys que el quart classificat, l’Alcoià.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut