El Barça B va superar el Mataró amb hat-trick de Marc Julià

El Barça B va superar el Mataró amb hat-trick de Marc Julià

El Júnior va guanyar 5-9 a Vilafranca El Juvenil i l’Infantil també van guanyar els seus partits

Quatre partits oficials són els que s’han jugat aquest cap de setmana passat a l’hoquei patins formatiu blaugrana amb ple de triomfs, alguns molt importants.

L’equip de Primera Nacional va superar per 6-3 el Mataró i se situa a només dos punts de la zona d’ascens a l’OK Lliga. Està clar que es tracta d’un equip filial i no podria pujar de categoria, però l’objectiu no és altre que acabar al més amunt possible.

Aquesta important victòria va comptar amb un protagonista especial quant a gols. Es tracta de Marc Julià, que va fer un gran partit i va marcar tres gols. Els altres golejadors van ser Pol Macià (2) i Quim Pujades (1). El proper partit es jugarà a Raspeig.

El Júnior acaba segon de grup

Amb la victòria per 5-9 a la pista del Vilafranca, l’equip Júnior del FC Barcelona ha acabat segon classificat del seu grup per darrere del Reus Deportiu. Tanmateix, els blaugranes jugaran el Campionat de Catalunya, que es disputarà a Figueres el 26, 27 i 28 d’abril.

L’equip debutarà divendres a les 16.00 hores contra el Caldes. Dissabte, a les 10.15 hores, jugarà contra el Tordera, i dissabte, a les 16.00 hores, contra el Lloret.

Victòries a domicili de Juvenil i Infantil

L’equip Juvenil va superar el Reus Ploms per 3 gols a 5. Com l’equip Júnior, també participarà als Campionats de Catalunya que se celebraran a Figueres.

Pel que fa als més menuts, l’Infantil va superar amb contundència (1-10) el Sant Josep de Sant Sadurní d’Anoia. També jugaran el Campionat de Catalunya, que, en aquest cas, es jugarà a Cambrils (Tarragona).

Els propers partits:

Primera Nacional: Raspeig – FC Barcelona (Dissabte, 20 d’abril, 17.00 hores)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut