La primera plaça de la fase regular passa per Gáldar set anys després de l’ascens

La primera plaça de la fase regular passa per Gáldar set anys després de l’ascens

Carmona recupera Jesús Aicardo després de gairebé dos mesos lesionat Jordi Torras segueix de baixa A l’equip hi ha només quatre supervivents de l’ascens de la temporada 2005/06

El FC Barcelona Alusport torna a la pista on va començar tot. El juny de l’any 2006, els barcelonistes aconseguien l’ascens a la Divisió d’Honor de l’LNFS. Sens dubte el retorn a les Canàries és un fet emotiu per a quatre dels integrants de l’actual plantilla que són els únics supervivents d’aquell moment històric.

Marc Carmona, el preparador físic Juanma Ruiz, l’encarregat de material Xavi Fernández i l’actual delegat –abans porter- Paco Arjona reviuran moments increïbles quan trepitgin el pavelló del Colegios Arenas Gáldar. Això serà aquesta nit a partir de les 21.00 hores (22.00, hora peninsular).

Com arriba el FC Barcelona Alusport

El Barça arriba al matx en un moment òptim. A manca de tres jornades per acabar la fase regular i amb vuit punts d’avantatge sobre El Pozo Múrcia, als barcelonistes només els manca un punt per ser matemàticament primers i aconseguir així avantatge de camp de cara als play-off al títol de l’LNFS.

El principal enemic, tenint en compte que la setmana que ve tenen el caramel més apetitós de la temporada amb la disputa de la Final a Quatre de Geòrgia, és el relaxament. Marc Carmona ja ho va advertir en la roda de premsa prèvia al matx: “Ens equivocaríem molt si demà sortim a jugar pensant que no passa res si perdem”.

En el plànol estrictament esportiu, el tècnic català s’emporta els dos joves del filial Martel i Tolrà i recupera Jesús Aicardo després de gairebé dos mesos de baixa per una lesió al turmell.

El rival

El Colegios Arenas Gáldar viu una situació diametralment oposada a la del FC Barcelona Alusport. Els canaris lluiten per evitar el descens. De moment encara estan per davant del Puertollano i a això s’aferren.

En l’anada, jugada al Palau Blaugrana, els barcelonistes es van imposar 4-3 en un partit força estrany. Després de 34 minuts molt seriosos del Barça, els canaris, mitjançant un hat-trick de Chano en quatre minuts, van posar emoció al matx.

De l’equip canari caldrà tenir en compte el golejador Aitor, que ha fet deu gols. Es viurà un bonic duel entre ell i Sergio Lozano, el Pitxitxi del Barça, que ha fet 21 dianes -90 des que vesteix de blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut