Pascual: “Dijous tenim la nostra gran final”

Pascual: “Dijous tenim la nostra gran final”

El tècnic del Barça Regal s’ha mostrat satisfet per la segona part davant de l’Estudiantes abans de rebre el Panathinaikos

“Hem notat força l’acumulació extraordinària de partits, ara tenim temps de reequilibrar la càrrega. Ens ha anat bé jugar avui. Dijous tenim la nostra gran final de la temporada”. El Barça Regal havia culminat amb èxit el sisè partit en catorze dies i el seu tècnic, Xavi Pascual, es mostrava optimista de cara al decisiu cinquè matx davant del Panathinaikos a l’Eurolliga.

Alhora, l’entrenador ha reconegut que a l’equip li ha costat entrar en el partit contra l’Estudiantes: “En la primera part només érem aquí de cos present, teníem el cap en un altre lloc. La segona ha acabat 52-32 i hem estat molt millors. En defensa i en atac”. És per això que se sentia “content de la segona meitat i d’haver superat un nou partit”.

Pascual ha parlat també de la rotació dels seus homes i de l’eclosió de l’últim talent del planter, Hezonja: “Havíem de repartir les càrregues de treball i hem mirat que Mario tingués un moment. Estava un pèl nerviós, però progressivament es farà un espai. S’ha d’anar a poc a poc amb ell perquè ha generat molta expectació”. Així, s’ha mostrat satisfet per l’aportació de tots els seus jugadors.

D’altra banda, el tècnic blaugrana ha explicat que Marcelinho “no té res de l’altre món, només una petita torçada de turmell”. El base s’ha hagut de retirar poc abans del final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut