Xavi Pascual: “Necessitem el mateix Palau que necessita l’equip de bàsquet el proper dijous”

Xavi Pascual: “Necessitem el mateix Palau que necessita l’equip de bàsquet el proper dijous”

El tècnic creu que la calor de l’afició del Palau pot ser un factor determinant per remuntar els sis gols d’avantatge que porta l’Atlètic de Madrid després de l’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions

Tocarà remuntada amb dosi d’èpica dissabte que ve al Palau Blaugrana (19 h). El conjunt de Xavi Pascual va caure (25-20) en el matx d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, marcat pel domini matalasser: “Han estat superiors a nosaltres en totes les facetes del joc. No hem tingut el control del partit, que era el més important”, valora el tècnic blaugrana després que el seu equip no aconseguís trobar el ritme habitual del seu joc. “Els hem permès permutar amb atacs més pausats i això ens ha fet dur un ritme de joc molt lent”, afirma Pascual.

Un rival dur

El tècnic creu que no s’hi val a badar contra un rival com l’Atlètic de Madrid: “Si ens creiem que de deu vegades que juguem contra ells en guanyem deu, és que no sabem on som. Tenen molt bons jugadors i ens han superat”, recorda Pascual. Davant la derrota, l’entrenador no atribueix el resultat a la mala actitud de l’equip: “No és una qüestió de mala actitud, simplement no ens han sortit les coses. Hem errat amb passades al mig del camp sense pressió que no són normals”.

Un Palau influent

Pel que fa a la tornada al Palau, dissabte que ve, Pascual fa una crida al suport de l’afició barcelonista: “Necessitem el mateix Palau que necessita l’equip de bàsquet el proper dijous. Necessitem que la gent influeixi molt perquè hem de guanyar de sis gols i és un resultat complicat”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut