Ets abonat Camp Ple? Tu també pots viatjar amb l’equip!

Ets abonat Camp Ple? Tu també pots viatjar amb l’equip!

Els socis abonats Camp Ple, que són aquells que han assistit a tots els partits de Lliga, Copa i Champions, o que han alliberat el seu seient, opten a guanyar molts premis.

El soci 38.766, Francesc Gutiérrez, ha estat el darrer guanyador del desplaçament oficial del FC Barcelona. Es tracta del desplaçament que el primer equip de futbol va realitzar a Saragossai que va poder dur a terme un dels socis abonats, juntament amb la seva parella, i els va permetre gaudir per un cop de l'espectacle de veure un partit del FC Barcelona lluny del Camp Nou.

Aquest premi es pot aconseguir si s’és abonat Camp Ple i s’ha assistit a tots els partits de Lliga, Copa i Champions, o s’ha alliberat el seient perquè un altre barcelonista pugui assistir al Camp Nou. Aquest és un reconeixement del FC Barcelona cap als socis abonats al Camp Nou que han donat un suport incondicional durant tota la temporada i que, com a màxim, tan sols han deixat de venir o no han alliberat el seu seient dues vegades.

Aquest és el sisè desplaçament que s'entrega. A continuació detallem les impressions del soci guanyador:

Carta del Soci Abonat, Francesc Gutiérrez:

"Hola a tots,

Es difícil dir en poques paraules quina ha estat la nostra experiència del viatge. Ha  estat molt agradable viatjar al mateix tren que els jugadors. A la sortida del tren a Saragossa acompanyant als jugadors fins l’autobús envoltats de seguidors aragonesos del Barça. Per a nosaltres és un magnífic record.
Poder passejar pel casc històric de Saragossa que feia 30 anys que no trepitjava. Un altra sensació bona ha estat arribar a “La Romareda” una hora abans i veure l´ambient pre-partit al bars de la vora.

Hem trobat perfecte l’organització de l´agència pel que fa a l´AVE i al bus d ´acompanyament. També ha estat magnifica la protecció policial rebuda a l´interior de “La Romareda”.
Per acabar direm que la tornada de l´AVE va ser molt puntual i tornar a saludar als jugador un agradable plaer.

Moltes gràcies  de part de Francesc i Elena."

Cal recordar que l’Abonament Camp Ple no es renova automàticament cada any. L’abonament es guanya en funció del seu ús durant la temporada. Aquest és un dels premis que es poden aconseguir. A banda, es poden guanyar desplaçaments amb el primer equip del Barça o samarretes signades pels jugadors del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut